PočetnaOdboriTematska područjaProgramVažni datumiUpute za prijavu radovaKotizacijaSmještajUpute autorimaKontaktiPrijavni obrazac / Application formEnglishGuidelines for writingPrijašnje konferencije
Nazad na Prijašnje konferencije

Konferencija 2013

 

U organizaciji Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru 19. i 20. travnja 2013. održana je 3. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija „Razvoj javne uprave - funkcioniranje javne uprave u upravno-pravnom prostoru Europske unije.

 

Konferencija je u potpunosti ispunila postavljena očekivanja - više od 100 autora sudjelovalo je s više od 70 radova predstavljenih u plenarnom dijelu ili u pojedinim radnim skupinama.

 

Od iznimnog značaja bilo je sudjelovanje predstavnika partnerskih visokoobrazovnih institucija iz Hrvatske i iz inozemstva te eminentnih stručnjaka iz područja javne uprave iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovačke i Srbije.

 

Druga skupina sudionika koja je od poebnog značaja su studenti Veleučilišta - osim što su nam pomogli u svim fazama organizacije i provedbe Konferencije, bili su i aktivni sudionici zajedno sa svojim nastavnicima autori su odličnih radova.

 

Zbornik sažetaka tiskan je prije konferencije, kao i Zbornik radova koji je objavljen na CD-u.

 

U nadi da smo bili dobri domaćini, veselimo se 4. Konferenciji iduće godine.

 

Galerija

Pregledaj galeriju na cijelom ekranu ovdje.